Vannbåren varme

N

Behagelig

N

Økonomisk

N

Miljøvennlig

N

Fleksibelt

N

Inneklima

Derfor bør du velge vannbåren varme

Det er godt med en jevn temperatur i rommet og en lun varme under beina. Derfor velger stadig flere vannbåren varme når de rehabiliterer eller bygger nytt.

Vannbåren varme er vann som varmes opp fra en sentral enhet og sirkulerer via radiatorer eller rørsløyfer i gulvet. Du kan bruke forskjellige varmekilder, som varmepumpe, solfanger, biokjel eller elektrokjel. Varmen bestemmes av hvor mye vann som føres rundt i rørene, og temperaturen på dette vannet som reguleres via termostater eller et sentralsystem.

Alle nye bygg over 1000m2 må bygges med vannbåren varme i gulv for å oppfylle dagens energikrav. En fordel med vannbåren varme er at det fungerer sammen med de fleste gulvmaterialer, fra fliser og parkett til gamle tregulv. Men hvert gulv krever forskjellige løsninger og materialer. Derfor bør arbeidet med å legge vannbåren varme alltid utføres av erfarne fagfolk.

Fordeler med vannbåren varme

Uansett om du skal i gang med renovering eller et nytt byggeprosjekt er det mange fordeler med å legge vannbåren varme i gulvet.

Behagelig: Du får en jevn varme i hele boligen som er enkel å justere.
Økonomisk: Vannbåren varme i gulvet gir en lun følelse så du kan redusere temperaturen noen grader uten å merke det.
Miljøvennlig: Vannbåren varme bruker mindre energi og fungerer fint sammen med fornybare varmekilder.
Fleksibelt: Du kan veksle mellom ulike varmekilder som varmer opp vannet.
Inneklima: Vannbåren varme i gulv gir mindre støv i lufta og anbefales av Norges Astma- og Allergiforbund.

Kvalitet og kunnskap

Gulventreprenøren legger vannbåren varme i de fleste typer bygg og gulv. Våre sertifiserte gulventreprenører har god kompetanse og erfaring og vet hvilken løsning som er best for tregulv, parkett, fliser eller betong. Hos oss får du kyndig veiledning, og kan føle deg trygg på at arbeidet utføres med kvalitetsprodukter og moderne utstyr av kompetente gulveksperter.

Produktdatablad

Våre tjenester

Skumbetong

Les mer.

A-plan

Les mer.

Gatevarme

Les mer.

Trinnlyd

Les mer.

Radonsikring

Les mer.

Gulvsparkling

Les mer.

Flytstøp

Les mer.

Vannbåren varme

Les mer.

Betongsliping

Les mer.