Personvern

Sist oppdatert 24. juni 2024
Effektiv dato 24. juni 2024

Denne personvernpolicyen beskriver politikken til Gulventreprenøren AS, Tuenveien 77, Lillestrøm 2000, Norge, e-post: post@gulventreprenoren.no, telefon: 46 51 22 22 vedrørende innsamling, bruk og utlevering av din informasjon som vi samler når du bruker vår nettside (https://gulventreprenoren.no). («Tjenesten»). Ved å få tilgang til eller bruke Tjenesten, samtykker du i innsamling, bruk og utlevering av din informasjon i samsvar med denne Personvernpolicyen. Hvis du ikke samtykker til det samme, vennligst ikke få tilgang til eller bruk Tjenesten.

Vi kan endre denne personvernpolicyen når som helst uten forvarsel til deg og vil poste den reviderte personvernpolicyen på Tjenesten. Den reviderte policyen vil være effektiv 180 dager fra når den reviderte policyen er postet i Tjenesten, og din fortsatte tilgang eller bruk av Tjenesten etter slik tid vil utgjøre din aksept av den reviderte Personvernpolicyen. Vi anbefaler derfor at du periodisk gjennomgår denne siden.

 1. Hvordan vi bruker informasjonen din:

  Vi vil bruke informasjonen vi samler om deg til følgende formål:

  1. Markedsføring / Promotering
  2. Administrasjonsinfo

  Hvis vi ønsker å bruke informasjonen din til andre formål, vil vi be om ditt samtykke og vil bruke din informasjon kun etter å ha mottatt ditt samtykke, og da kun til de formål for hvilke du har gitt samtykke, med mindre vi er pålagt å gjøre noe annet ved lov.

 2. Dine rettigheter:

  Avhengig av loven som gjelder, kan du ha rett til å få tilgang til og rette eller slette din personlige informasjon eller motta en kopi av din personlige data, begrense eller protestere mot den aktive behandlingen av dine data, be oss om å dele (porte) din personlige informasjon til en annen enhet, trekke tilbake ethvert samtykke du har gitt oss til å behandle dine data, en rett til å inngi en klage til en statlig myndighet og slike andre rettigheter som kan være relevante under gjeldende lover. For å utøve disse rettighetene, kan du skrive til oss på post@gulventreprenoren.no. Vi vil svare på din forespørsel i samsvar med gjeldende lov.

  Merk at hvis du ikke tillater oss å samle inn eller behandle den nødvendige personlige informasjonen eller trekker tilbake samtykket til å behandle det samme for de nødvendige formålene, kan du ikke være i stand til å få tilgang til eller bruke tjenestene som din informasjon ble søkt for.

 3. Informasjonskapsler osv.

  For å lære mer om hvordan vi bruker disse og dine valg i forhold til disse sporings- teknologiene, vennligst se vår Informasjonskapselpolicy.

 4. Sikkerhet:

  Sikkerheten til din informasjon er viktig for oss, og vi vil bruke rimelige sikkerhetstiltak for å forhindre tap, misbruk eller uautorisert endring av din informasjon under vår kontroll. Imidlertid, gitt de iboende risikoene, kan vi ikke garantere absolutt sikkerhet, og følgelig kan vi ikke sikre eller garantere sikkerheten til noen informasjon du overfører til oss, og du gjør det på egen risiko.

 5. Tredjeparts lenker og bruk av din informasjon:

  Vår tjeneste kan inneholde lenker til andre nettsteder som ikke drives av oss. Denne personvernpolicyen adresserer ikke personvernpolicyen og andre praksiser hos tredjeparter, inkludert noen tredjepart som driver et nettsted eller tjeneste som kan være tilgjengelig via en lenke på tjenesten. Vi anbefaler på det sterkeste at du gjennomgår personvernpolicyen til hvert nettsted du besøker. Vi har ingen kontroll over og påtar oss intet ansvar for innholdet, personvernpolicyene eller praksisene til noen tredjepart nettsteder eller tjenester.

 6. Klager / Databeskyttelsesansvarlig:

  Hvis du har noen spørsmål eller bekymringer om behandlingen av informasjonen din som er tilgjengelig hos oss, kan du sende e-post til vår klageansvarlig på Gulventreprenøren AS, Tuenveien 77, e-post: post@gulventreprenoren.no. Vi vil ta opp dine bekymringer i samsvar med gjeldende lov.